viernes, 23 de enero de 2015

MOTXILLES ESCOLARS...ÚS INADEQUAT?,NOMÉS UN PROBLEMA DE PES?

Aquest divendres vinent, a les 6 de la tarda, a la nova biblioteca de l'escola,l'Espai Catà, us convidem a assistir a la xerrada "Motxilles Escolars....Ús inadequat?, Només un problema de pes?", a càrrec del
Dr. Joaquim Martorell,adjunt de pediatria del servei d'Urgències  de l'Hospital de Mataró i especialista en medicina de l'esport.


D´uns anys ençà, l´ús (sovint inadequat) de les motxilles escolars ja sigui per raons d´ergonomia i/o pes excessiu, i les conseqüències negatives que s´en deriven, és motiu de creixent preocupació no només pels pares dels alumnes sinó també per la comunitat educativa, els professionals sanitaris, i evidentment pels propis alumnes.

Més enllà de les molèsties pròpies ja conegudes per a tothom, la importància del problema rau en les possibles conseqüències a mitjà i llarg plaç que es poden presentar en aquests escolars un cop arribats a l´etapa d´adults.

Es donaran unes recomanacions consensuades sobre les normes d´utilització de les motxilles .

Creiem que és un tema que com a pares ens pot interessar ,ja que es refereix a la salut dels nostres nens.

RECORDEU: HI HAURÀ SERVEI GRATUIT DE GUARDERIA,PERÒ ÉS IMPRESCINDIBLE APUNTAR-SE A L'A.M.P.A. ; al telèfon 937938466,de dilluns a divendres de 4 a 7 de la tarda, fins dijous 29 de gener.

Us esperem!!!!!!!!!!!! 









No hay comentarios:

Publicar un comentario